Förstora Aktivitetsprogrammet nedan genom att trycka Ctrl samt +.

Klicka på programpunkten för att se
ytterligare informationer.

14-03-30 Loppmarknad ny sida. Kolla under menyn Verksamhet

14-02-27 Följ oss på Facebook

14-02-02 Öppet hus flyttades från Öja till Matts SM5TAH. Se menyn Öppet hus under Verksamhet

14-01-26 Nya QSL-kort anlänt.

14-01-24 Uppdaterat Foton

14-01-14
QSL-kort Ny sida på menyn.
Kolla Verksamhet.

________________________________

Vågutbredning just nu för amatörradiobanden 80 till 2 meter (d.v.s. 3,5 - 145 MHz).

En förklaring till tabellen finns på "Vågutbredning/Inledning" under "Vår Klubb".

QSL-kort

Vi radioamatörer skickar ofta så kallade QSL-kort till varandra efter att vi har genomfört en intressant radioförbindelse mellan oss. (QSL är en förkortning som används för att säga "Jag kvitterar ditt meddelande". Förutom att det är trevligt att få dessa kort, ofta färgranna med fina bilder från motstationers hemort och intressen såväl i Sverige som runt om i världen, används dessa kort för att ansöka om olika slag av Diplom m.m.. ("Själv sätter jag upp dessa diplom på väggen och är stolt över dem", säger Göran, med anropssignalen SM5HIH).

Följande har den 2014-01-26 QSL-kort att hämta i klubblokalen:

SM5VSS Janne

SM5PMH Sven